2022/03/31

Tecnologia per una il·luminació més eficient

La il·luminació és una de les parts més importants en la creació d’espais. Ha d’anar d’acord amb les seves funcionalitats així com amb les necessitats dels usuaris, complint amb el Codi Tècnic d’Edificació. Però, sobretot, ha de ser confortable i sostenible.

Tot i això, quan s’inicia un projecte moltes vegades no se li dóna la importància que es mereix: ni en quan al disseny i confort, ni tampoc en l’optimització de recursos i l’eficiència en el consum. Fet que, més que mai, fa que sigui importantíssim degut a la pujada constant en el preu de l’electricitat i a la crisi energètica que ens està afectant actualment a tots.

Com treballa Mapel en els projectes d’il·luminació

Mapel és una empresa centrada en el client, i com a tal, ens tornem a posar al seu costat per oferir la millor solució per a ell. Des d’aquí, treballem amb instal·ladors, arquitectes i decoradors en projectes domèstics i residencials, però també d’exterior, espais públics, magatzems, restauració, oficines i petit comerç. En tots ells aportem els nostres coneixements en tecnologia i en l’experiència de més de 25 anys en el sector.

Com dèiem, a Mapel treballem sempre amb la tecnologia més avançada per donar resposta a les exigències cada cop més grans dels usuaris finals. Passant des dels elements més bàsics, com pot ser un simple sensor i acabant en una instal·lació domótica, totalment adaptable a les necessitats diaries. Gràcies a això, podem augmentar l’eficiència, tant necessaria actualment, obtenint un estalvi energètic important i, al mateix temps, major confort.

Per aconseguir-ho, el primer pas per a nosaltres és definir les necessitats del projecte. Seguidament, podem fer una proposta d’il·luminació que inclou l’estudi, els càlculs lumínics i la valoració económica. Un cop acceptada, ens fem càrrec de tota la gestió logística i, ja sigui un instal·lador, un arquitecte o un decorador, acompanyem al nostre partner fins al tancament del projecte. És a dir: a Mapel ens n’encarraguem de tot, de principi a fi. D’aquesta manera, aportem tranquilitat al nostre client, avalats per la nostra experiencia en el sector i en la tecnologia per oferir propostes vanguardistes i eficients.

il·luminació Mapel

Tecnologia i eficiència

Per tal d’oferir el millor servei, comptem amb sistemes que aporten un gran valor afegit als projectes en els que treballem, posant sempre atenció a la connectivitat. D’aquesta manera adaptem les llars, espais municipals, comerços, vies públiques i fàbriques a un ús òptim, convertir-los en espais eficients energéticament parlant i confortables.

Comparteix aquesta entrada: