2022/04/21

Buscant l'eficiència en la gestió

En l’últim article del nostre blog parlàvem de que els recursos són escassos. I un d’aquests limitats recursos és el temps. Treballar de forma eficient i òptima és per nosaltres no només una necessitat, sinó una cerca constant. Per això, des de Mapel estem sempre investigant noves maneres de que això sigui així. Una de les últimes millores en aquest sentit ha estat el canvi en el nostre software d’ERP.

Un programa de gestió més eficient

El nou entorn de treball i les prestacions transversals que afecten a les tasques diàries, han propulsat una migració al programa de gestió d’ERP Go!Manage V1 versió 10205B. Aquest canvi està pensat no només en agilitzar els processos dins de Mapel, sinó que també busca oferir una més bona resposta al client i, per tant, millorar la seva experiència. Un dels processos que milloren significativament amb aquest canvi és el de reaprovisionament intern. Aquest s’optimitza per tal de d’oferir al client els productes que necessita, quan els necessita i evitar el sobreestocatge de referències no demandades.

Gràcies a aquest nou programa, hem millorat el rendiment i la productivitat, augmentant la velocitat en processos crítics, habilitant les cerques contextuals i recollint dades orientades a l’acció. Vinculats també a aquestes dades, el programa ofereix uns widgets per usuari per controlar-les i gestionar-les.

A més, en el programa es disposa de molta més informació respecte els materials i productes que hi ha disponibles de les més de 1200 marques presents. Des dels preus actualitzats al dia, fins a les imatges de les referències, passant per característiques tècniques, certificats i planells d’entre altres. És una part en la que estem treballant i que, pròximament, el client podrà utilitzar per obtenir de forma fàcil la informació de tots els productes. Això li permetrà per poder prendre decisions més ràpides, eficients i adequades a les seves necessitats.

Eficiència per Mapel i pel client

Com a empresa orientada al client, per Mapel és molt important fer la feina i la comunicació entre els equips el més fàcil possible. Per això hem triat migrar a un nou software d’ERP que, a part de tenir les prestacions ja comentades, millora la comunicació entre els diferents departaments implicats via xat corporatiu.

Comparteix aquesta entrada: