Serveis

Fabricants de maquinària

Entre els nostres clients també comptem amb fabricants de maquinària que poden confiar en Mapel tant per al desenvolupament dels seus projectes, com més endavant, a la part de fabricació i postvenda de la màquina. Ens adaptem a les necessitats del client, formant part del projecte en qualsevol de les tres fases o solament en alguna d'elles.

Per a la primera fase, la de desenvolupament, els nostres clients compten amb el suport i assessorament del nostre equip d'experts. Gràcies a la nostra contínua formació, al know-how adquirit al llarg dels anys i el nostre focus cap al client, ens hem convertit en la millor opció per assessorar en el disseny i desenvolupament de màquines per a la Indústria 4.0, oferint sempre la màxima garantia.

A la fase de fabricació de la màquina i postvenda ens convertim en distribuïdors de material elèctric. Gràcies a la nostra alta capacitat d'emmagatzematge, el subministrament de material per a la fabricació, manteniment o recanvi, és continu. Per això podem donar una resposta ràpida i àgil al nostre client.

 • Especialització tècnica

  Som conscients que el nostre rol pot jugar un paper determinant en el procés de fabricació d’una màquina. Per això oferim al nostre client el coneixement per garantir la tranquil·litat que es mereix.

 • Solucions

  Resoldre incidències, avançar-nos a les necessitats, trobar alternatives, proposar millores, … A Mapel estem perquè els projectes sempre avancin.

 • Assessorament i consultoria

  A Mapel gaudim d’un equip altament qualificat per estar al costat dels nostres clients. Oferim solucions per cobrir les necessitats dels nostres clients.

 • Experts en servei i productes

  El nostre equip està constantment formant-se per a estar al dia de les novetats en els canvis de normatives. A més, escollim les millors marques i productes a partir de la nostra llarga experiència en el sector, sempre prioritzant les necessitats del nostre client.

 • Enginyeria

  Servim com annex al departament de disseny i producció de l’empresa. Podem col·laborar de forma molt estreta en qualsevol fase del desenvolupament del projecte.

 • Servei

  A Mapel el servei i l’atenció al client és el més important. Per això comptem amb un equip humà especialitzat en cada matèria, per a poder oferir respostes i solucions de manera ràpida i efectiva.

Altres sectors

 • Quadristes

  Garantim un servei d'assessorament i suport als nostres clients a través de professionals tècnics que estan al dia de les normatives de quadres elèctrics, equips i materials, aportant tranquil·litat i seguretat.

 • Manteniments indústria

  Ens caracteritzem per oferir un servei totalment orientat al client, en el qual la proximitat i el suport són els pilars clau. El nostre equip i material està sempre actualitzat en formació i innovació.

 • Enginyeria

  Des de Mapel oferim assessorament, suport, revisió de dissenys i validació. En definitiva, tot el que el client necessita per a assegurar-se que el seu projecte serà un èxit. Som coneixedors de la importància de la productivitat que requereixen les instal·lacions, és per això que estem a l'avantguarda pel que fa a la innovació.

 • Gran i mitjà instal·lador

  Oferim els millors materials d'instal·lació, il·luminació i automatització perquè el gran i mitjà instal·lador puguin, al seu torn, donar el millor servei a empreses del sector industrial i a empreses promotores.

 • Petit instal·lador

  El petit instal·lador té al seu abast la botiga de material elèctric en el magatzem on pot trobar les referències necessàries per a dur a terme els seus projectes. Comptem amb referències alternatives perquè el nostre client sempre compti amb més opcions.