Empresa

Tecnologia al teu costat

El client, la nostra raó de ser

El servei al client forma part del nostre ADN. Volem ser el centre de consulta d’enginyeria elèctrica i abastiment en material elèctric, d’il·luminació i d’automatització. El nostre objectiu és proporcionar al client el producte o assessorament que necessita per facilitar i agilitar els seus projectes, i resoldre les seves necessitats.

Per a això comptem amb les millors marques del mercat així com un gran magatzem de material elèctric que ens permet distribuir més de 150.000 referències i tenir una capacitat de resposta més ràpida. A més, gràcies al coneixement i know-how adquirit des de 1995, el nostre equip compromès d’experts i la millora contínua, el client té la tranquil·litat i confiança que pot comptar amb Mapel per a qualsevol dubte, problema o situació.

Som un punt d’unió entre la tecnologia i les necessitats del sector, donant suport a les enginyeries, oferint solucions a les necessitats dels instal·ladors, fabricants de maquinària, quadristes elèctrics i en manteniment d’indústria.

Missió

Ser el partner de referència en assessorament, solucions d’enginyeria i distribució de material elèctric, d’automatització i d’il·luminació pel sector elèctric i industrial.

Els nostres valors

Estem prop dels nostres clients, estiguin on estiguin. Aquesta proximitat és un dels trets que ens diferencien i que ens converteixen en un partner de confiança. Però també ho són:

 • L'orientació a client:

  El nostre client és el primer, i l’escoltem per entendre les seves necessitats, oferir els millors productes, adaptar el nostre servei i comprometre’ns amb els seus projectes.

 • Treball en equip:

  Tant si l’equip està format per externs com per personal de Mapel, treballem d’una manera col·laborativa on la comunicació és clau. Estem sempre al costat del client, fent propostes i duent-les a terme.

 • El ser responsables:

  Ens responsabilitzem del nostre treball, els projectes que duem a terme, la distribució de material i les marques amb les quals col·laborem. Volem ser un partner que doni tranquil·litat i confiança al client.

 • La cerca de l'excel·lència:

  Mapel l’excel·lència és un requisit. Això vol dir aprendre dels errors, innovar, estar oberts al canvi i estar en contínua formació per continuar sent líders en un mercat competitiu.

MAPEL forma part de ADIME (Associació de Distribuïdors de Material Elèctric), el seu objectiu és integrar les empreses del sector i oferir assessorament. A més, tots els socis comparteixen experiències en la gestió i innovació, factors clau per a ser competitius en un món cada vegada més globalitzat.

Formem part del Grup UNASE, col·lectiu de magatzems de Material Elèctric fundat el 1998. Compartim amb ell l’esperit de cooperació i d’establir objectius comuns per a enfortir-nos en tots els àmbits possibles de la nostra activitat. Gràcies a aquesta associació, som més àgils i competitius per a treballar amb els principals fabricadors.