Serveis

Petit instal·lador

El petit instal·lador té al seu abast la botiga de material elèctric en el magatzem on pot trobar les referències necessàries per dur a terme els seus projectes. Per a fer més fàcil el treball del petit instal·lador, de cada producte disposem de referències alternatives: d'aquesta manera tenim més opcions per a oferir. A més, oferim el servei de comandes exprés a través de WhatsApp per a lliurar-los en un període de 2 h.

 • Proximitat

  Volem ser el teu partner de confiança. Aquell en el qual tot petit instal·lador pugui comptar, no sols perquè subministrem el material que necessita, sinó també perquè servim de suport en qualsevol projecte.

 • Solucions

  Mapel comptem amb els productes i solucions que necessites, aportant-te tranquil·litat i confiança.

 • Rapidesa de subministrament de material

  Gràcies al nostre servei de distribució constant matí i tarda, la relació que mantenim amb els nostres proveïdors oficials i el nostre magatzem, som àgils en el transport i subministrament.

 • Experts en servei i productes

  El nostre equip està constantment formant-se per a estar al dia de les novetats i els canvis en les normatives. A més, triem les millors marques i productes a partir de la nostra llarga experiència en el sector, sempre prioritzant les necessitats del nostre client.

 • Alt nivell d'estoc

  Gràcies al nostre gran magatzem de material elèctric i d’il·luminació tenim la capacitat d’oferir alternatives als nostres clients de manera àgil. Actualment, treballem amb més de 150.000 referències de 400 marques pioneres. Els nostres clients tenen la tranquil·litat que trobaran el que estan buscant.

 • Servei i formació

  Per Mapel el servei i atenció al client és el més important. Per això comptem amb un equip humà especialitzat en cada matèria, per a poder oferir respostes i solucions de manera ràpida i efectiva.

Altres sectors

 • Fabricants de maquinària

  Representem un referent com a especialistes tècnics. Un partner amb qui comptar tant en producte com en servei.

 • Quadristes

  Garantim un servei d'assessorament i suport als nostres clients a través de professionals tècnics que estan al dia de les normatives de quadres elèctrics, equips i materials, aportant tranquil·litat i seguretat.

 • Manteniments indústria

  Ens caracteritzem per oferir un servei totalment orientat al client, en el qual la proximitat i el suport són els pilars clau. El nostre equip i material està sempre actualitzat en formació i innovació.

 • Enginyeria

  Des de Mapel oferim assessorament, suport, revisió de dissenys i validació. En definitiva, tot el que el client necessita per a assegurar-se que el seu projecte serà un èxit. Som coneixedors de la importància de la productivitat que requereixen les instal·lacions, és per això que estem a l'avantguarda pel que fa a la innovació.

 • Gran i mitjà instal·lador

  Oferim els millors materials d'instal·lació, il·luminació i automatització perquè el gran i mitjà instal·lador puguin, al seu torn, donar el millor servei a empreses del sector industrial i a empreses promotores.