700

clients que confien en nosaltres

100+

marques de primera línia distribuïdes

200+

formacions tècniques als nostres clients

125000+

comandes servides

550+

projectes industrials on assessorem i proveïm

Distribució

Distribuïm material elèctric de baixa i mitja tensió a tota la zona del Pla de l’Estany, Girona, Alt Empordà i Baix Empordà principalment encara que la seva xarxa de clients és present a altres zones del territori nacional.

Amb una experiència de més de vint anys al sector, suministrem des de el nostre magatzem amb els nostre transport propi com amb transports concertats amb empreses de transports.

Posem a la disposició dels nostres clients mes de 75.000 referències de les principals marques del mercat. El nostre ventall de productes és ampli i distribuim des de conductors elèctrics, sistemes de conducción o de control industrial, transformadors, domòtica, ventilació entre d’altres. Tenim departaments dedicats exclusivament al sector industrial i a Il·luminació.

Assessorament i Consultoria

El nostre equip humà de tècnics i comercials fa possible l’assessorament als nostres clients per a poder satisfer qualsevol necessitat que aquests ens demanin. La nostra capacitat de adaptar-nos als nostres clients es un fet que MAPEL+TAGISA valora de manera molt important. Una atenció personalitzada és un valor afegit. Realitzem un acompanyament tècnic durant el procès d’implantació i vetllem per donar la cobertura necessària per a que la finalització dels projectes dels nostres clients sigui tot un èxit.

Tenim contacte directe amb els principals fabricants i disposem de tota la documentació necessària que aquests tenen per a qualsevol projecte ho pugui requerir. Disposem també de línies de suport per als nostres clients per a poder resoldre a l’instant qualsevol incidència que es pogués produïr.

La garantia i la qualitat dels productes que distribuïm ens permeten fer el correcte seguiment i facilitar-ne l’assessorament.

Formació

Mapel+Tagisa diposa del seu propi departament de Formació.

L’objectiu d’aquest departament és proporcionar els coneixements i la informació necessària als clients que així ho desitgin tant de productes específics, tecnologies d’implantació, novetats tècniques o de normativa específica. Considerem que la formació dels nostres clients, és un servei que proporciona un valor afegit al conjunt de serveis que des de Mapel+Tagisa s’ofereixen. Les diferents formacions que es realitzen, gràcies al contacte i relació directa amb el fabricant, van acompanyats de experimentació pràctica sovint amb personal de la empresa proveidora del producte o tecnologia.

Per a nosaltres, l’assessorament al nostre client és un punt bàsic, pero considerem també important poder proporcionar les eines d’aprenentge als nostres clients fet que complementa la seva experiència professional.