2023/12/15

Nou portal web Mapel & Eaton, Powering Business Worldwide

A partir d’aquest desembre ja podeu consultar la nostra nova pàgina web, enfocada als productes Eaton que distribuïm des de Mapel: mapelsl.com/landing/eaton.

Eaton

En aquest portal hi trobareu els pilars amb els quals Eaton desenvolupa tota la seva tecnologia. La seguretat i la gestió de l’energia estan al centre de la seva activitat. Ofereixen solucions per maximitzar la comoditat, la seguretat i el retorn de la inversió del teu edifici; perquè així puguis seguir creixent.

Fa més de 100 anys que Eaton encara els desafiaments energètics amb innovació i eficiència; sempre tenint en compte la gestió energètica, l’emmagatzematge i la qualitat de l’energia. Gràcies a la gamma de productes Eaton pots fer un pas més cap a la sostenibilitat.

Catàleg de productes

Consulta el catàleg complet dels productes Eaton amb els quals treballem i totes les seves característiques. Hi trobaràs des d’interruptors i relés, fins a cables intel·ligents per màquines i sistemes. Descobreix totes les oportunitats de millora i consulta’ns per qualsevol dubte.

De la mà de Mapel oferim les millors solucions sostenibles d’Eaton per ajudar-te a gestionar l’energia elèctrica i mecànica de forma més eficient, segura i sostenible.

Comparteix aquesta entrada: