Mapel & EATON

EATON
Que l'important funcioni

La seguretat i la gestió de l’energia estan en el centre de la nostra activitat d’EATON. Des d’espais d’oficines comercials i aules fins a pisos de fabricació, des d’estadis fins a hotels i botigues, EATON ofereix solucions per a maximitzar la comoditat, la seguretat i el retorn de la inversió del seu edifici. Tot per a ajudar-te a continuar creixent.

Protegir les persones, els actius i la reputació per a la continuïtat del negoci. Garanteixi una alimentació fiable per a les operacions contínues i ajudi a protegir a tots els que entrin en contacte amb el seu edifici, durant l’activitat diària, el manteniment i la posada en marxa o en cas d’emergència. En compartir la nostra experiència en regulacions i codis de construcció, així com les últimes pràctiques de seguretat, li permeten concentrar-se a administrar el seu negoci.

Gestió energètica, emmagatzematge i qualitat de l’energia. Durant més de 100 anys, Eaton ha estat innovant per a ajudar-ho a enfrontar els desafiaments energètics i protegir els sistemes comercials crítics a tot el món. Descobreixi com la nostra oferta de productes pot ajudar-lo a ser resilient i sostenible.

Mapel amb les millors marques

Productes EATON

Fem que l'important funcioni

La missió d’Eaton és millorar la qualitat de vida i el medi ambient a través de l'ús de tecnologies i serveis innovadors en la gestió de l'energia

De la mà de MAPEL oferim les millors solucions sostenibles d’EATON que ajuden els nostres clients a gestionar eficaçment l’energia elèctrica i mecànica de forma més eficient, segura i sostenible.