2022/01/07

Nou canvi, nova identitat corporativa de Mapel

El nostre compromís amb la millora continua forma part dels valors de Mapel. Tenim la mirada posada al futur, fent passos endavant per oferir un millor servei i producte al nostre client. Per adaptar-nos a les vostres necessitats i a les del mercat. És per això que hem decidit fer un canvi d'imatge, creant la nova identitat corporativa de Mapel.

L'objectiu d'aquesta nova identitat corporativa és deixar palès la solidesa que hem aconseguit al mercat de material elèctric i alhora mostrar la nostra història, de la qual ens sentim particularment orgullosos. Gràcies al treball continuat i al compromís de tots els professionals que treballem a Mapel, hem aconseguit tenir una estreta relació amb els nostres clients i avançar-nos a les seves necessitats. Tant pel que fa al material elèctric i d'il·luminació, com a solucions d'enginyeria sempre poden comptar amb Mapel. Tot això sumat a la gran capacitat d'emmagatzematge, distribució i resposta ens converteix en líders al sector i la millor opció per als nostres partners.

La nova identitat corporativa:

Hem treballat durant mesos al projecte de nova identitat corporativa. Volíem que aquesta seguís mostrant els valors de Mapel, que el nostre equip se sentís part del canvi i que els nostres clients i proveïdors ens reconeguessin. Per això mateix hem fet un canvi disruptiu, però en línia amb la nostra història.

La nostra nova identitat corporativa és més moderna, més clara. Ens permet parlar directament amb el client transmetent els nostres coneixements de manera eficient. Amb aquest objectiu, hem obert nous canals de comunicació. Per començar, hem llançat un butlletí mensual per informar de totes les novetats de Mapel així com compartir informació interessant. I també hem obert un canal de LinkedIn, que ens permetrà comunicar notícies rellevants de manera ràpida i àgil.

Finalment, però no menys important, hem reestructurat la web de Mapel. La nova web va de la mà amb la nova imatge, compartint els mateixos objectius quant a identitat corporativa: més clara, intuïtiva i fàcil de navegar.

Una nova era per a Mapel

Els canvis ens fan més forts i mostren la nostra persistència i interès a seguir endavant. I aquesta nova identitat corporativa n'és la mostra. A Mapel estem preparats per oferir als nostres clients els millors productes, serveis, atenció i suport. Som i seguirem sent el partner on poden comptar.

Us convidem a que us subscriviu a la nostra newsletter mensual així com ens seguiu a LinkedIn per saber de primera mà totes les novetats de la nostra empresa i del mercat de material elèctric i il·luminació. Us esperem!

Comparteix aquesta entrada: