2023/09/13

Connexions de qualitat, eficients i duradores gràcies a LAPP

LAPP és una empresa puntera en el seu sector, amb múltiples solucions innovadores per la distribució d’energia i dades en tots els ambients industrials.

Des de Mapel apostem per marques de qualitat, que prioritzen el servei al client i tenen un coneixement profund de la indústria i les possibles aplicacions dels seus productes. Per aquesta raó, fa temps que som Distribuïdors Oficials de LAPP.

Fundada el 1959, LAPP és una empresa familiar, enfocada a oferir sempre els millors productes a través de la innovació. Els més de 40.000 articles del seu catàleg reflecteixen la seva capacitat de fabricació. Treballem conjuntament amb el seu equip de professionals, per oferir solucions adequades a cada client, flexibles i eficients.

La gamma de productes de LAPP inclou múltiples solucions representades per les seves diferents famílies com ÖLFLEX®, UNITRONIC®, ETHERLINE®, SKINTOP® entre d’altres. Donant resposta a una demanda industrial molt amplia, sent presents en mercats tan específics com el de la maquinària industrial, la robòtica, el transport públic, el processament d'aliments, les energies alternatives, els sistemes de càrrega per vehicles elèctrics, la indústria petroliera, etc.

LAPP és sinònim de qualitat, d’adaptabilitat i rendibilitat, per això treballem amb ells i amb tots els nostres clients que busquen aquestes qualitats.

Cables industrials

Dins d’aquesta família hi trobem una àmplia gamma d’opcions desenvolupades per enginyers experts. Aplicables a múltiples sectors, són una opció fiable, que està al dia de les tendències del sector i que aporta solucions de referència.

Aquest grup inclou cables de distribució d’energia per arribar on els altres no arriben. Fabricats amb materials específics per resoldre tota mena de problemes com la tracció, la flexió, la resistència mecànica i química, la temperatura, els factors ambientals, les pertorbacions electromagnètiques, etc. Dissenyats i fabricats per millorar la productivitat i la durabilitat de les instal·lacions, són el resultat d’anys de coneixement i innovació.

Cables LAN

Són la base de tots els sistemes de comunicació actuals, per aplicacions diverses a la indústria 4.0. Són un element essencial de les noves tecnologies de transmissió de dades de manera fiable i professional.

Per tal de garantir aquestes comunicacions industrials amb la màxima seguretat, és imprescindible que tots els components tinguin un alt nivell de qualitat. Per això els cables LAN de LAPP reuneixen les mateixes característiques especials dels cables de distribució i, a la vegada, les màximes certificacions internacionals, que garanteixen el seu funcionament a escala mundial.

Indústria alimentaria

Si es tenen en compte les estrictes normes d'higiene que regulen el sector alimentari, un requisit indispensable és disposar de productes que suportin aquestes altes exigències. Per això és necessària una línia de productes pensats específicament per a aquest sector i que tinguin el màxim de certificacions internacionals com ECOLAB.

Dins d’aquesta àmplia família de productes, podem remarcar les sèries ROBUST, per cables fiables i de llarga durada, resistents a pràcticament qualsevol ambient, i també la racoreria SKINTOP d'acer inoxidable i disseny higiènic, amb alts graus d’IP.

Com es pot veure, a cada una d’aquestes categories, com en la resta de catàleg, hi ha múltiples solucions.

Des de Mapel, i amb el suport dels fabricants, analitzem les necessitats de cada client i de cada instal·lació per oferir la solució que millor s’adapti en tots els aspectes. En el cas que us pugui interessar rebre més informació dels productes esmentats, contacteu amb nosaltres.

Comparteix aquesta entrada: