2023/02/16

La tecnologia radar aplicada en màquines ajuda a millorar la seguretat i la productivitat

Mapel confia en la primera marca de radars de seguretat industrial certificats. Descobreix les avantatges del sistema radar d’Inxpect, immune a les pertorbacions ambientals i amb certificats SIL3/PLd i UL.

 

Avui dia, totes les indústries responsables reconeixen la seva obligació de protegir els seus treballadors. Adoptar totes les mesures possibles per evitar accidents al lloc de treball,  no és no­­més una obligació moral a nivell humà, sinó una assenyada decisió financera.

Hi ha altres costos difícils de quantificar, com la interrupció de la producció, les investigacions de l’accident i la captació de nou personal per substituir els accidentats. Per tant, crear un entorn industrial segur, siguin quines siguin les condicions i des de qualsevol punt de vista, és una inversió intel·ligent.

INXPECT Seguretat intel·ligent
La seguretat industrial en la seva màxima expressió: Els radars Inxpect de seguretat detecten l'accés o la presència d'operaris en àrees perilloses, permetent la configuració dinàmica en temps real de camps de visió i les zones d'alarma.

Les seves funcions de seguretat són la protecció de l’accés (activa les condiciones de seguretat si l’operari s’acosta a l’àrea de perill) i la prevenció del rearmament (evita l’arrencada de la màquina si l’operari està present en l’àrea de perill)

Són eficaços fins i tot quan fallen els sistemes òptics.
Els dispositius òptics solen fallar en presència de pols, fum, aigua o residus generats pel procés productiu. Els dispositius INXPECT, altament especialitzats en tecnologia radar, compten amb un firmware sofisticat que, utilitzant tècniques de radar de banda ampla, és capaç de filtrar aquestes alteracions reduint les falses alarmes i augmentant la productivitat.

Versàtil, modular, ajustable
Els sistemes de radar de seguretat d'INXPECT estan compostos per una unitat de control i fins a sis sensors intel·ligents, cosa que proporciona una gran versatilitat.
S'adapten en qualsevol aplicació, independentment sigui simple o més complexa.
La seva configuració és ràpida i senzilla, ja que l'eina de configuració de seguretat d'INXPECT és intuïtiva i fàcil de fer servir.

Comparteix aquesta entrada: