2023/03/02

MG4 de CEMBRE, eficiència i competitivitat

El mercat de les impressores industrials és gran, i hi podem trobar molts models i formats  de marques diferents.
Malgrat aquesta diversitat, n’hi ha una que destaca en molts aspectes per sobre les altres màquines. Amb vint anys de desenvolupament propi i continuat, CEMBRE ha aconseguit ser al mercat amb una de les impressores tèrmiques més eficients i ràpides.

Gràcies al seu disseny, aquesta màquina tèrmica pot imprimir i deixar llestes per utilitzar en pocs segons, una gran varietat d’etiquetes. Podem imprimir sobre diferents tipus de materials plàstics i referències, donant solució al marcatge de bornes, cables, mànegues, polsadors de quadre, components DIN com magnetos i diferencials, components elèctrics  de tota classe, PLC’s, cartells identificadors, etc . Sempre amb una gran qualitat d’impressió, i una de les més altes resolucions del mercat. I tot això creant projectes, utilitzant les biblioteques d’imatges, generant codis de barres o QR, o important el que calgui en diferents tipus d’arxius.

Tot això la converteix en una gran opció per identificar tot el necessari dins els quadres elèctrics i/o instal·lacions elèctriques. Però, quines característiques més té la MG4 per ser considerada una aposta segura?

Els beneficis de la impressora MG4 de CEMBRE

A part de la seva eficiència ja comentada, la MG4 de CEMBRE té altres característiques i beneficis que fan de la seva impressora tèrmica una opció d’allò més atractiva. Un dels seus millors valors és la competitivitat dels seus consumibles: un bon exemple és el recanvi de la tinta, que avui oscil·la entre els 70 € i els 80 € i pot arribar a imprimir uns 300.000 caràcters aproximadament, gràcies al seu capçal patentat. A tot això podem sumar que aquesta tinta no caduca, ni s’asseca, ni embruta, fet que la fa encara més competitiva i sostenible.

La nova impressora tèrmica MG4 de CEMBRE incorpora algunes novetats importants respecte a les antigues versions MG3 i MG2. Una d’elles és la seva gran portabilitat, ja que la seva mida i pes la fan òptima per moure-la. A més, pot treballar connectada a la xarxa elèctrica o amb la seva bateria externa fins a 8 h, i incorpora tota la connectivitat del moment per poder treballar autònoma, en xarxa o amb el seu propi wifi. També cal destacar que disposa d’una pantalla tàctil per fer algunes operacions localment, i una innovadora aplicació de telèfon per poder treballar en qualsevol lloc. Tot això lligat amb un software, també propi, molt intuïtiu, potent i fàcil de fer funcionar.

D’altra banda, el disseny, desenvolupament, fabricació i comercialització de les seves impressores és propi i fet a Itàlia. De la mateixa manera, el SAT és propi i garanteix una continuïtat en el servei sense grans esperes per avaries. CEMBRE no fabrica bornes o altres elements de quadre. El seu producte està desenvolupat per totes les marques conegudes d’aquest mercat.

Una impressora única i fàcil de treballar-hi

Des de Mapel apostem per marques innovadores, punteres i eficients, amb la finalitat de facilitar i millorar la feina dels nostres clients. Per aquest motiu, fa anys que som distribuïdor oficial de la firma CEMBRE, i apostem clarament pel seu sistema de marcatge.

Com ja hem comentat, CEMBRE intenta facilitar al màxim la feina dels nostres clients amb aquest producte. Per aquest motiu acompanya la venda de cada màquina amb una formació personalitzada a casa del client per deixar la impressora funcionant, i respondre a tots els dubtes que puguin aparèixer en el moment. Però aquí no s’acaba, es disposa d’un telèfon on hi ha personal format per aclarir tots els dubtes relacionats amb l’etiquetatge que puguin aparèixer, fins i tot amb una connexió remota si s’escau.

Per últim, però no més important, des de Mapel fem front a la demanda dels nostres clients amb un estoc propi de consumibles, personalitzant amb cada client el seu producte utilitzat, assegurant la recepció a temps dels productes i evitant al màxim endarreriments en les entregues.

Si penseu que us pot ser interessant, contacteu amb nosaltres i concertarem data per oferir-vos una demostració pràctica amb el fabricant, sense cap compromís. I  si us encaixa, us podrem passar oferta a mida, utilitzant les promocions que el fabricant ofereix.

Comparteix aquesta entrada: