2024/06/06

Un pas endavant: interruptor automàtic digital NZM desenvolupat per Eaton

Els sistemes de subministrament i distribució d'energia del futur han de fer front a múltiples exigències. Eaton té els productes adequats per afrontar aquests desafiaments. Com a líder global en moltes àrees de tecnologia, Eaton té clar què significa construir quadres elèctrics. Amb l'objectiu marcat de trobar solucions intel·ligents i senzilles a tasques complexes, han desenvolupat una gamma de productes que cobreix un ampli ventall d'aplicacions. Proveeixen a tots els mercats i sectors els sistemes necessaris per garantir un futur energètic segur, fiable i eficient.

La gamma de productes Eaton cobreix tot l'espectre perquè la seva manera de desenvolupar solucions consisteix a englobar des de la visió completa fins al mínim detall. Els nous interruptors automàtics digitals NZM s'han desenvolupat seguint aquesta filosofia, amb un disseny compacte, seguir i innovador.

Interruptors automàtics digitals: protecció, control i comunicació.

Els nous interruptors automàtics digitals NZN de EATON són universalment aptes per corrents nominals de 20A fins 1600A i ara també estan equipats amb la innovadora unitat de control electrónica PXR. Quatre mides de bastidor perfectament connectats entre si dissenyats a partir d'una anàlisi detinguda de les necessitats dels clients i la indústria.

A part d'aquest llistat de prestacions, la sèrie NZM disposa d'un complet sistema d'accessoris que es poden muntar individualment i instal·lar en funció de les necessitats específiques de cada aplicació. També disposa d'una varietat de terminals i cobertes que milloren la seguretat dels operadors. D'aquesta manera, Eaton ha creat uns interruptors automàtics d'ús universal que es poden aplicar en petits quadres de distribució, panells de control de màquines i motors, i fins a grans instal·lacions.

Rendiment complet, disseny compacte

Interruptors i accessoris s'han dissenyat de tal manera que el seu funcionament, muntatge i ús es mantenen tota l'estona iguals, per facilitar la seva feina. Des de les opcions bàsiques fins als models amb electrònica digital, totes les unitats poden assumir una extensa varietat de funcions de protecció. Per tant, són adequats per xarxes AC i DC i poden protegir cables, motors, generadors i transformadors.

El disseny compacte dels interruptors NZM no mina la seva capacitat de treballar amb corrents nominals de fins a 1.600 A, i pot desconnectar amb seguretat corrents de fins a 150 kA. Compten amb tecnologia innovadora que, en cas de curtcircuit, aprofitarà el seu disseny especial i materials per generar forces magnètiques repulsives que obriran els contactes en una fracció d'ona sinusoidal.

Per concloure, la gamma d'interruptors digitals NZM està formada per quatre models i múltiples accessoris, dissenyats per a adaptar-se i oferir solucions a necessitats específiques. Es focalitzen en la seguretat, la funcionalitat i el control i per això poden cobrir tota mena d'entorns, fins i tot aquells molt exigents com són la mineria, les energies renovables i altres aplicacions on hi ha gran consum d'energia.

Consulta'ns per conèixer tots els avantatges i enfrontar els nous desafiaments energètics amb una garantia de qualitat que suma l’experiència de Mapel i Eaton.

Comparteix aquesta entrada: