2024/06/12

Nou portal web Mapel & LAPP, Connectant el món de forma fiable

LAPP és líder en el seu sector pel que fa a la tecnologia del cable i la connexió, i es focalitza en la innovació per trobar noves i millors solucions pels seus clients. Els productes LAPP són fonamentals per a indústries de maquinària industrial, robòtica, alimentació i beguda i energies alternatives, entre d'altres. Col·laborem amb LAPP perquè ens alineem amb la manera de treballar: alts estàndards de qualitat, servei al client i profund coneixement de les indústries i les aplicacions possibles dels seus productes.

Innovació i qualitat

Els seus equips i accessoris es distingeixen en el mercat per complir alts estàndards de qualitat, aconseguits gràcies a centres d'assaig i laboratoris punters. Aquestes instal·lacions són el centre d'investigació, per trobar solucions més eficients i ajustades a les noves necessitats que van sorgint; i també són el centre de control. Garanteixen la qualitat realitzant inspeccions integrals i supervisen periòdicament els paràmetres elèctrics i mecànics de les solucions que ofereixen.

Atenció centrada en el client

LAPP disposa d'un equip de professionals enfocat a comprendre les necessitats de cada client, ubicar-lo dins dels seus serveis i oferir-los les millors solucions en funció dels seus requisits específics. Entreguen arreu del món i la majoria dels seus productes poden ser enviats ràpidament i així oferir un servei de resposta eficient.

Gràcies a la nostra experiència treballant amb la marca i el temps que hem col·laborat junts, som coneixedors del complet catàleg de productes LAPP i podem cobrir les necessitats de la indústria. Aquesta relació entre les dues marques s'ha formalitzat amb l'atorgament, per part de LAPP a MAPEL, de la categoria Strategic Partner.

Ens aliem amb LAPP per oferir els millors productes, un servei d'alta qualitat i un ampli catàleg d'equips i instal·lacions. Coneix els productes de LAPP al nostre nou portal web i no dubtis a contactar amb nosaltres per rebre un assessorament a la teva mida. Posem la tecnologia al teu costat.

Comparteix aquesta entrada: