2022/10/14

Il·luminació amb Marset

Al iniciar un projecte, independentment del tipus d’espai que sigui, tant interior com exterior, el denominador comú és la llum. La llum és l'element a través del qual construirem la nova zona, utilitzant-la com un objecte material més, que enllaçarà tota la resta d'elements, realçant els acabats finals, creant un ambient útil, eficient i confortable. Gràcies als productes de la marca MARSET, podem assolir aquests objectius.

MARSET és una empresa amb disseny i fabricació catalana amb presència a nivell mundial, la qual ofereix un producte innovador, d'alta qualitat i un acabat exquisit, capaç de sorprendre i emocionar. És una marca que aposta per la sostenibilitat i perdurabilitat, principis inherents en el disseny i fabricació de les seves lluminàries.

Un dels objectius de MAPEL és avançar cap a la sostenibilitat i desenvolupar una consciència més sostenible envers la il·luminació, objectiu que compartim amb MARSET i que ens va atraure especialment de la marca. Ja que, a part de l'excel·lència en els seus dissenys i la qualitat dels seus productes, es tracta d'una empresa catalana fabricada íntegrament en el nostre país, amb els avantatges que tot això comporta tant pels nostres clients com per al medi ambient.

Marset, cuidant la il·luminació

La seva missió, com proclama el seu eslògan "Taking care of light", és la de cuidar la llum en els seus diferents matisos i efectes per millorar la qualitat de vida de les persones. Un propòsit amb el qual des de MAPEL compartim al 100%, donat que l'excel·lència en el servei al client forma part del nostre ADN.

Si voleu rebre informació per executar el vostre projecte d'il·luminació amb MARSET, no dubteu a contactar amb nosaltres a info@mapelsl.com o al 972 58 12 14.

Comparteix aquesta entrada: