2022/11/24

Mapel t’acosta la forma més ràpida i fàcil d’estudiar la teva instal·lació amb els equips de Fluke.

Disposar de les eines de control i qualitat de la instal·lació i del seu manteniment, fins a la mesura amb precisió, és un requisit cada vegada més sol·licitat generant una necessitat coberta, gràcies als instruments de Fluke. Aquests ajuden a analitzar els negocis i la indústria en marxa continua. Els instal·ladors, tècnics, enginyers, fabricants de maquinària, així com els professionals de xarxes informàtiques disposen d’un ampli ventall de solucions i Mapel hi som per oferir-vos-els.

Des de la seva fundació el 1948, Fluke ha col·laborat en la definició i creixement d'un mercat tecnològic únic, proporcionant equips de mesura i verificació que han crescut fins al punt de convertir-se en elements fonamentals dins dels sectors industrials i de serveis. És per aquest motiu que Mapel confia en Fluke, disposem dels equips de mesura elèctrica, de temperatura, de comprovació de la qualitat de l'aire; equips per calibrar els processos per garantir la precisió de les mesures, ja sigui la pressió, la temperatura, l’electricitat, … Eines per a la instal·lació, manteniment i servei industrial/electrònic, la detecció de fugues entre d’altres. Un ampli ventall per cobrir grans solucions.

Fluke i les energies renovables

Els segments de mercat on Fluke ofereix garanties són molt amplis, però volem fer especial atenció en allò que aporta als professionals d’instal·lacions d’energies renovables.

Precisament, perquè presenta la solució de tot en un per verificar el rendiment i la seguretat del sistema fotovoltaic d’acord amb la norma IEC 62446-1. En una instal·lació d’aquestes característiques, es té la necessitat de treballar de manera fiable, eficient i segura, aconseguint:

- Test de continuïtat dels conductors de posta a terra de l’equip i del sistema.

- Test de polaritat de tots els cables de cc

- Test de voltatge de circuit obert

- Test de corrent de curtcircuit

- Verificació de la funcionalitat dels principals components del sistema

- Test de resistència dels conductors del circuit de cc.

Per tot això, Fluke ha desenvolupat un únic equip capaç de verificar aquests punts segons normativa, és el Fluke SMFT-1000. Com a complement d’aquest equip, Fluke disposa d’una cartera completa de solucions de proves solars, com les pinces amperimètriques Fluke 993FC, mesurador d’irradiància solar Fluke IRR1-SOL, càmera termo gràfica Fluke FiX580, analitzador de qualitat elèctrica Fluke 1777 o bé la càmera acústica Fluke ii910.

Fluke és garantia, perquè suposa escollir l’equip de proves solar adequat al treball sense comprometre’n la funcionalitat ni la seguretat. Faciliten garantir la instal·lació de panells solars de qualitat i posa en alerta sobre els principals perills de seguretat fotovoltaica. Equips de qualitat i al dia, connectats per optimitzar el temps dels tècnics. Ajuden a analitzar, solucionar problemes i reparar aquests sistemes per aconseguir el millor rendiment.

Si voleu rebre informació o assessorament per conèixer els equips de Fluke, no dubteu a contactar amb nosaltres a info@mapelsl.com o al 972 58 12 14.

Comparteix aquesta entrada: