2019/06/07

Passarel·la domòtica TYDOM 1.0 i 3.0 de Deltadore

Per tal de poder oferir als nostres clients solucions adaptades a l’evolució tecnològica existent , el passat dijous 30/05 varem anar a visitar el Show Room de Deltadore a Barcelona.

El concept Home es un espai inèdit que ofereix la escenificació real de les solucions domòtiques de Deltadore on es pot experimentar amb els productes i apreciar tots els avantatges d’una casa intel·ligent.

Estalvia temps i fes la teva vida més fàcil transformant la teva vivenda en una casa connectada gestionant la calefacció, les persianes, la il·luminació, l’alarma… Des de on estiguis , tots els equips de casa poden estar controlats a través d’un smartphone mitjançant la passarel·la domòtica TYDOM 1.0, gratuïta i sense subscripcions.

Fàcil d’utilitzar, escalable i personalitzable, Tydom simplifica els teus hàbits quotidians i et permet gestionar els teus productes Deltadore a part d’altres equips ja existents a la teva vivenda.

Vine a veure’ns i deixa’t assessorar per els nostres tècnics els quals et donaran una solució adaptada personalment a les teves necessitats.

I si vols una solució encara més personalitzada endinsa’t en el nou món de TYDOM 3.0.

Comparteix aquesta entrada: