2020/05/12

OMRON rep el premi Top 100 Global Innovators per 4art any consecutiu

Aquest 05 de març de 2020 Clarivate Analytics s’ha afegit a OMRON a la llista Derwent Top 100 Global Innovators 2020 per quart any consecutiu des de 2016.

Clarivate Analytics utilitza les dades de patents i propietat intel·lectual per seleccionar les 100 empreses a les que s’afegeix a la llista Derwent Top 100 Global Innovators 2020. S’avalua els candidats a aquest premi a partir de les anàlisis fets amb la base de dades de Clarivate Analytics. Per a això, s’utilitzen quatre criteris: volum, èxit, globalització i influència. OMRON va destacar amb la seva qualificació en el criteri de globalització, que es determina pel nombre de patents bàsiques que s’hagin obtingut en els quatre mercats mundials principals (EE. UU., Europa, Japó i Xina).

El 1959, el nostre fundador, Kazuma Tateishi, va establir el nostre lema corporatiu: «Millorar la vida de les persones i contribuir a una societat millor». Aquest lema és la nostra pedra angular espiritual i des de llavors hem dissenyat diferents productes innovadors i hem perseguit nous reptes; això ho hem aconseguit fent un esforç continu per desenvolupar millors infraestructures socials. OMRON segueix compromesa amb la innovació.

Quant a la llista Derwent Top 100 Global Innovators 2020
Clarivate Analytics utilitza dades de patents per analitzar les tendències de propietat intel·lectual i seleccionar cada any a les 100 empreses i institucions més innovadores de l’món. Es premia a les empreses a les quals es reconeix per la seva tasca d’innovació, compliment de les convencions de protecció de drets de propietat intel·lectual i aportació d’invents influents a nivell mundial; tot això a partir de dades rigoroses i objectius extrets de l’Derwent World Patents Index (la base de dades de patents més important de tot el món), Derwent Innovation (una plataforma d’anàlisi i estudis de propietat intel·lectual), així com estàndards d’avaluació independents .

Comparteix aquesta entrada: