2019/11/11

CASAMBI, sessió formativa a MAPEL

A Mapel+Tagisa apostem per a la innovació i solucions pràctiques pels nostres clients, per aquest motiu el passat dimarts dia 5 de novembre, vàrem fer a les nostres instal·lacions, una sessió formativa de CASAMBI, pels nostres empleats i clients, per tal de conèixer més aquesta tecnologia dissenyada pel control de la il·luminació, i resoldre possibles dubtes trobats en la implementació de casos pràctics.

La solució CASAMBI es basa en la tecnologia sense fils Bluetooth Low Energy, aplicable tant en l’àmbit d’il·luminació professional com en el residencial, proporcionant una xarxa autoorganitzada que permet controlar una gran quantitat de dispositius.

CASAMBI posa a l’abast del client una aplicació totalment gratuïta que funciona com una interfase d’usuari apte per dispositius iOS i Android, i ofereix a l’usuari una gran varietat de possibilitats, perquè a través de l’aplicació interactuï amb la il·luminació segons els seus requisits individuals.

A part de l’aplicació, CASAMBI compta amb altres punts de control, com interruptors de paret tradicionals, botoneres i controls d’escena entre d’altres, essent tots compatibles entre si. Aquesta tecnologia és compatible amb lluminàries de qualsevol fabricant o amb mecanismes ja existents, creant així una solució òptima d’instal·lació i funcionalitat.

Estem a la vostra disposició per qualsevol informació o aclariment.

Comparteix aquesta entrada: