Subministraments elèctrics Banyoles

Mapel, el distribuïdor de subministraments elèctrics i partner de confiança a Banyoles

A Mapel ens avalen més de 25 anys d’experiència com a proveïdor de referència de subministraments elèctrics de qualitat a la zona de Banyoles. Des del 1995, Mapel distribueix subministraments elèctrics a quadristes elèctrics, a tot tipus d’instal·ladors (grans, mitjans i petits), a fabricants de maquinària ia enginyers de Banyoles.

Mapel és a més el partner ideal dels nostres clients ja que els assessorem sobre subministraments elèctrics sigui quin sigui el seu sector i el seu perfil; ens adaptem a les necessitats en tot moment: des del disseny, passant per la instal·lació fins al manteniment dels seus projectes elèctrics.

Amb els més de 150.000 subministraments elèctrics que posem a la vostra disposició, tindreu la tranquil·litat i confiança d’agilitzar el desenvolupament dels seus projectes elèctrics. Alguns dels tipus de subministraments elèctrics que oferim als nostres clients són:

 • Subministraments elèctrics per a instal·lacions elèctriques
 • Subministraments elèctrics per a ús residencial incloent domòtica, energia renovable, il·luminació interior i exterior així com sistemes de seguretat
 • Subministraments elèctrics per a ús industrial com a visió artificial, il·luminació industrial i tot tipus de subministraments necessaris per a les instal·lacions de fàbriques i magatzems de qualsevol tipus i grandària

MARQUES DE SUBMINISTRAMENTS ELÈCTRICS

A més, a Mapel només hi trobareu les marques més prestigioses de subministraments elèctrics. Aquestes són només algunes de les més de 400 marques amb què treballem i que Mapel posa a la vostra disposició:

 • Circutor

 • wika

 • Marechal

Més informació sobre els subministraments elèctrics que Mapel posa a la vostra disposició.

Altres sectors

 • Fabricants de maquinària

  Representem un referent com a especialistes tècnics. Un partner amb qui comptar tant en producte com en servei.

 • Quadristes

  Garantim un servei d'assessorament i suport als nostres clients a través de professionals tècnics que estan al dia de les normatives de quadres elèctrics, equips i materials, aportant tranquil·litat i seguretat.

 • Manteniments indústria

  Ens caracteritzem per oferir un servei totalment orientat al client, en el qual la proximitat i el suport són els pilars clau. El nostre equip i material està sempre actualitzat en formació i innovació.

 • Enginyeria

  Des de Mapel oferim assessorament, suport, revisió de dissenys i validació. En definitiva, tot el que el client necessita per a assegurar-se que el seu projecte serà un èxit. Som coneixedors de la importància de la productivitat que requereixen les instal·lacions, és per això que estem a l'avantguarda pel que fa a la innovació.

 • Gran i mitjà instal·lador

  Oferim els millors materials d'instal·lació, il·luminació i automatització perquè el gran i mitjà instal·lador puguin, al seu torn, donar el millor servei a empreses del sector industrial i a empreses promotores.

 • Petit instal·lador

  El petit instal·lador té al seu abast la botiga de material elèctric en el magatzem on pot trobar les referències necessàries per a dur a terme els seus projectes. Comptem amb referències alternatives perquè el nostre client sempre compti amb més opcions.