Robotics Palafrugell

Consultoria i distribució de robòtica industrial a Palafrugell

A Mapel tenim una llarga trajectòria en el subministrament de robotics de darrera generació a enginyers de tota mena d’indústria a Palafrugell. El nostre ampli coneixement en robòtica industrial i la qualitat del nostre servei de consultoria ens converteixen en un dels líders en robotics del sector.

A Mapel som molt més que un proveïdor i consultor de confiança; som el partner a robotics ideal dels nostres clients: els oferim solucions de robotics adaptades a les seves necessitats i perfil de negoci, sigui quin sigui el seu sector industrial. Amb els robots col·laboratius que Mapel posa a la vostra disposició tindrà millorarà la seva producció i eficiència.

Les solucions de robotics disponibles a Mapel segueixen els estàndards més alts de qualitat del sector i proveeixen els nostres clients de solucions per carregar, descarregar, muntar, provar, encolar i soldar. A més, els nostres robotics són versàtils, fàcils de programar i integrar amb altres equips i, el més important, permeten que robots i persones treballin conjuntament i eficientment.

Marques líder en robotics

Com a punt d’unió entre la tecnologia i la indústria, Mapel treballa amb les marques més prestigioses de robotics per satisfer les necessitats del sector, fent accessible l’automatització robòtica a petites i mitjanes empreses.

 • Omron

 • Inxpect

 • weintek

Contacti’ns per a més informació sobre els productes robotics que Mapel posa a la vostra disposició.

Altres sectors

 • Fabricants de maquinària

  Representem un referent com a especialistes tècnics. Un partner amb qui comptar tant en producte com en servei.

 • Quadristes

  Garantim un servei d'assessorament i suport als nostres clients a través de professionals tècnics que estan al dia de les normatives de quadres elèctrics, equips i materials, aportant tranquil·litat i seguretat.

 • Manteniments indústria

  Ens caracteritzem per oferir un servei totalment orientat al client, en el qual la proximitat i el suport són els pilars clau. El nostre equip i material està sempre actualitzat en formació i innovació.

 • Enginyeria

  Des de Mapel oferim assessorament, suport, revisió de dissenys i validació. En definitiva, tot el que el client necessita per a assegurar-se que el seu projecte serà un èxit. Som coneixedors de la importància de la productivitat que requereixen les instal·lacions, és per això que estem a l'avantguarda pel que fa a la innovació.

 • Gran i mitjà instal·lador

  Oferim els millors materials d'instal·lació, il·luminació i automatització perquè el gran i mitjà instal·lador puguin, al seu torn, donar el millor servei a empreses del sector industrial i a empreses promotores.

 • Petit instal·lador

  El petit instal·lador té al seu abast la botiga de material elèctric en el magatzem on pot trobar les referències necessàries per a dur a terme els seus projectes. Comptem amb referències alternatives perquè el nostre client sempre compti amb més opcions.