Projecte il·luminació Girona

Mapel, el vostre partner de confiança per als vostres projectes d'il·luminació a Girona

A Mapel som el distribuïdor de material de referència d´il·luminació per a projectes d´il·luminació de Girona: els nostres més de 25 anys ens avalen. Amb les més de 150.000 referències que posem a la vostra disposició per als vostres projectes d’il·luminació, podeu comptar amb Mapel en tot moment: des del disseny del projecte d’il·luminació, passant per la instal·lació fins al manteniment.

Mapel és molt més que el líder en material per a projectes d’il·luminació de Girona; els serveis d’assessoria i consultoria que oferim als nostres clients ens converteixen en el partner ideal. Sent el centre del nostre negoci, els nostres clients tenen la tranquil·litat i la certesa que cobrim les seves necessitats per a tots els seus projectes elèctrics, sigui quin sigui el sector i el perfil del client.

A Mapel cobrim qualsevol projecte d’il·luminació:
– Projectes d‟il·luminació pública: en aquest tipus de projecte d‟il·luminació sempre busquem l’eficiència energètica i la seguretat per sobre de tot;
– Projectes d‟il·luminació tècnica: la il·luminació d‟oficines, magatzems o fàbriques requereixen seguretat a més d‟una estètica òptimes i adaptades a cada espai;
– Projectes d’il·luminació decorativa interior i exterior: juntament amb dissenyadors d’interiors i professionals de la jardineria creem espais amb una il·luminació íntima i singular alhora que pràctica;
– Projectes d’il·luminació industrial: assessorem i dissenyem projectes d’il·luminació per a magatzems, naus industrials i fàbriques amb seguretat i eficiència energètica en ment en tot moment;
– Projectes d’il·luminació d’emergència: projectes d’il·luminació per evacuar tota mena d’edificis.

A Mapel trobareu totes les marques per als vostres projectes d'il·luminació

Mapel posa a la vostra disposició més de 400 marques per als vostres projectes d’il·luminació. Algunes de les marques amb què treballem són:

 • Arkoslight

 • canaled

 • lombardo

Rebeu més informació sobre el material que Mapel us ofereix per als vostres projectes d’il·luminació.

Altres sectors

 • Fabricants de maquinària

  Representem un referent com a especialistes tècnics. Un partner amb qui comptar tant en producte com en servei.

 • Quadristes

  Garantim un servei d'assessorament i suport als nostres clients a través de professionals tècnics que estan al dia de les normatives de quadres elèctrics, equips i materials, aportant tranquil·litat i seguretat.

 • Manteniments indústria

  Ens caracteritzem per oferir un servei totalment orientat al client, en el qual la proximitat i el suport són els pilars clau. El nostre equip i material està sempre actualitzat en formació i innovació.

 • Enginyeria

  Des de Mapel oferim assessorament, suport, revisió de dissenys i validació. En definitiva, tot el que el client necessita per a assegurar-se que el seu projecte serà un èxit. Som coneixedors de la importància de la productivitat que requereixen les instal·lacions, és per això que estem a l'avantguarda pel que fa a la innovació.

 • Gran i mitjà instal·lador

  Oferim els millors materials d'instal·lació, il·luminació i automatització perquè el gran i mitjà instal·lador puguin, al seu torn, donar el millor servei a empreses del sector industrial i a empreses promotores.

 • Petit instal·lador

  El petit instal·lador té al seu abast la botiga de material elèctric en el magatzem on pot trobar les referències necessàries per a dur a terme els seus projectes. Comptem amb referències alternatives perquè el nostre client sempre compti amb més opcions.