Projecte elèctric Barcelona

Més de 150 mil referències pel teu projecte elèctric a Barcelona

A Mapel ens avalen més de 25 anys d’experiència com a proveïdors de material per a projectes elèctrics a Barcelona. Des del 1995, Mapel subministra components elèctrics i material d’electricitat als nostres clients (instal·ladors grans, instal·ladors mitjans, instal·ladors petits així com fabricants de maquinària, quadristes elèctrics i enginyers) per als seus projectes elèctrics de la zona de Barcelona.

Tot i això, no només som un distribuïdor per als nostres clients: som un partner amb qui poden comptar i recolzar-se. Confieu el bon funcionament del vostre projecte elèctric i les vostres consultes de disseny a la ràpida resposta del nostre equip d’enginyers. A més, amb les més de 150.000 referències de què disposem, agilitzareu els vostres projectes elèctrics i tindreu la confiança que les vostres necessitats són resoltes en tot moment.

Tots els productes disponibles que Mapel us ofereix per a un projecte elèctric proveeixen els nostres clients de formes de mesura, protecció, control, detecció i seguretat. El client està al centre del nostre negoci i us assessorem i donem suport en qualsevol etapa del vostre projecte elèctric.

Alguns dels productes de què disposem per a projectes elèctrics són testers elèctrics digitals, motors elèctrics industrials, diferencials i magnetotèrmics, quadres elèctrics o relés.

Més de 400 marques a escollir pel projecte elèctric

Com a punt d’unió entre la tecnologia i la indústria, Mapel treballa amb les marques més prestigioses per satisfer les necessitats dels instal·ladors de projectes elèctrics. La nostra àmplia oferta ens converteix en referents del sector.

 • BJC

 • JUNG

 • Fermax

Contacti’ns sense compromís per a més informació sobre els productes que tenim disponibles per a projectes elèctrics.

Altres sectors

 • Fabricants de maquinària

  Representem un referent com a especialistes tècnics. Un partner amb qui comptar tant en producte com en servei.

 • Quadristes

  Garantim un servei d'assessorament i suport als nostres clients a través de professionals tècnics que estan al dia de les normatives de quadres elèctrics, equips i materials, aportant tranquil·litat i seguretat.

 • Manteniments indústria

  Ens caracteritzem per oferir un servei totalment orientat al client, en el qual la proximitat i el suport són els pilars clau. El nostre equip i material està sempre actualitzat en formació i innovació.

 • Enginyeria

  Des de Mapel oferim assessorament, suport, revisió de dissenys i validació. En definitiva, tot el que el client necessita per a assegurar-se que el seu projecte serà un èxit. Som coneixedors de la importància de la productivitat que requereixen les instal·lacions, és per això que estem a l'avantguarda pel que fa a la innovació.

 • Gran i mitjà instal·lador

  Oferim els millors materials d'instal·lació, il·luminació i automatització perquè el gran i mitjà instal·lador puguin, al seu torn, donar el millor servei a empreses del sector industrial i a empreses promotores.

 • Petit instal·lador

  El petit instal·lador té al seu abast la botiga de material elèctric en el magatzem on pot trobar les referències necessàries per a dur a terme els seus projectes. Comptem amb referències alternatives perquè el nostre client sempre compti amb més opcions.