Material electricitat Salt

Confieu en les més de 150 mil referències de material d'electricitat de Mapel

A Mapel ens avalen més de 25 anys d’experiència com a consultor i distribuïdor de material d’electricitat de primera qualitat a enginyers, quadristes elèctrics, fabricants de maquinària, manteniment d’indústria i tota mena d’instal·ladors (grans, mitjans i petits) de Salt.

Confieu en l’assessorament i la gran capacitat de distribució de Mapel per dissenyar i desenvolupar els seus projectes elèctrics; som un partner amb què els nostres clients poden comptar i recolzar-se. Amb les més de 150.000 referències de material delectricitat de què disposem i el suport del nostre equip denginyers, tindrà la certesa i la tranquil·litat que els seus projectes elèctrics són un èxit. Assessorem i donem suport als nostres clients a qualsevol etapa dels seus projectes.

El material delectricitat que oferim als nostres clients segueixen els estàndards més alts de qualitat del sector ens converteix en un referent en el sector. Des de Mapel podem proveir la vostra empresa de tot tipus de material d’electricitat que necessiteu: conductors, preses elèctriques, fonts d’alimentació, generadors i un llarg etcètera.

Mapel només treballa amb les marques més prestigioses

Aquestes són només algunes de les més de 400 marques amb què treballem i que posem a disposició del seu client:

 • lapp kabel

 • meanwell

 • polylux

Més informació sobre les més de 400 marques de material d’electricitat que Mapel posa a la vostra disposició.

Altres sectors

 • Fabricants de maquinària

  Representem un referent com a especialistes tècnics. Un partner amb qui comptar tant en producte com en servei.

 • Quadristes

  Garantim un servei d'assessorament i suport als nostres clients a través de professionals tècnics que estan al dia de les normatives de quadres elèctrics, equips i materials, aportant tranquil·litat i seguretat.

 • Manteniments indústria

  Ens caracteritzem per oferir un servei totalment orientat al client, en el qual la proximitat i el suport són els pilars clau. El nostre equip i material està sempre actualitzat en formació i innovació.

 • Enginyeria

  Des de Mapel oferim assessorament, suport, revisió de dissenys i validació. En definitiva, tot el que el client necessita per a assegurar-se que el seu projecte serà un èxit. Som coneixedors de la importància de la productivitat que requereixen les instal·lacions, és per això que estem a l'avantguarda pel que fa a la innovació.

 • Gran i mitjà instal·lador

  Oferim els millors materials d'instal·lació, il·luminació i automatització perquè el gran i mitjà instal·lador puguin, al seu torn, donar el millor servei a empreses del sector industrial i a empreses promotores.

 • Petit instal·lador

  El petit instal·lador té al seu abast la botiga de material elèctric en el magatzem on pot trobar les referències necessàries per a dur a terme els seus projectes. Comptem amb referències alternatives perquè el nostre client sempre compti amb més opcions.