Material elèctric Palafrugell

150 mil referències de material elèctric a la vostra disposició

A Mapel ens avalen més de 25 anys d’experiència com a distribuïdors de material elèctric de referència a Palafrugell. Des del 1995, Mapel subministra material elèctric a tot tipus d’instal·ladors (grans, mitjans i petits), fabricants de maquinària, quadristes elèctrics i enginyers de la zona de Palafrugell.

Confieu el bon manteniment de les vostres instal·lacions elèctriques i les vostres consultes a la ràpida resposta del nostre equip d’enginyers. A més, amb les més de 150.000 referències en material elèctric de què disposa, Mapel agilitzarà els seus projectes i tindrà la confiança que les seves necessitats són resoltes en tot moment.

El material elèctric disponible a Mapel per a una instal·lació elèctrica proveeix formes de mesura, protecció, control, detecció i seguretat. Des de Mapel cobrim totes les categories de material elèctric que necessita:

– Material elèctric industrial: material elèctric per a instal·lacions elèctriques a fàbriques i magatzems de diferents mides i tipologies.
– Material elèctric terciari: material elèctric per a botigues o locals comercials, restauració, pavellons o escoles.
– Material elèctric residencial: components elèctrics i material elèctric per a interiors i exteriors de cases, pisos i altres espais residencials.
– Distribució d’energia i dades: cables i altres materials duradors i de qualitat per transmetre energia a llars, fàbriques i comerços.
– Eines i elements de mesura: eines per mesurar i analitzar instal·lacions elèctriques.

Les millors marques de material elèctric

Com a punt d’unió entre la tecnologia i la indústria, a Mapel treballem amb les marques més prestigioses de material elèctric per satisfer les necessitats del sector i dels nostres clients:

 • omron

 • Eaton

 • nvent hoffman

Per a més informació sobre el nostre material elèctrics i com us podem ajudar, contacteu-nos aquí sense compromís.

Altres sectors

 • Fabricants de maquinària

  Representem un referent com a especialistes tècnics. Un partner amb qui comptar tant en producte com en servei.

 • Quadristes

  Garantim un servei d'assessorament i suport als nostres clients a través de professionals tècnics que estan al dia de les normatives de quadres elèctrics, equips i materials, aportant tranquil·litat i seguretat.

 • Manteniments indústria

  Ens caracteritzem per oferir un servei totalment orientat al client, en el qual la proximitat i el suport són els pilars clau. El nostre equip i material està sempre actualitzat en formació i innovació.

 • Enginyeria

  Des de Mapel oferim assessorament, suport, revisió de dissenys i validació. En definitiva, tot el que el client necessita per a assegurar-se que el seu projecte serà un èxit. Som coneixedors de la importància de la productivitat que requereixen les instal·lacions, és per això que estem a l'avantguarda pel que fa a la innovació.

 • Gran i mitjà instal·lador

  Oferim els millors materials d'instal·lació, il·luminació i automatització perquè el gran i mitjà instal·lador puguin, al seu torn, donar el millor servei a empreses del sector industrial i a empreses promotores.

 • Petit instal·lador

  El petit instal·lador té al seu abast la botiga de material elèctric en el magatzem on pot trobar les referències necessàries per a dur a terme els seus projectes. Comptem amb referències alternatives perquè el nostre client sempre compti amb més opcions.