Magatzem elèctric Girona

El magatzem elèctric amb més de 150 mil referències a la vostra disposició

A Mapel ens avalen més de 25 anys d’experiència com a magatzem elèctric de referència a Girona. Des de 1995, Mapel distribueix material elèctric als nostres clients sigui quin sigui el seu sector, perfil o mida: enginyers, instal·ladors grans, instal·ladors mitjans i instal·ladors petits a més de quadristes i fabricants de maquinària.

Amb Mapel, a més de tenir la tranquil·litat que les necessitats per als seus projectes elèctrics són resoltes en tot moment (des de la fase de disseny, fins a la instal·lació i manteniment), tindrà la certesa de tenir un partner amb qui poder comptar i recolzar-se. A Mapel no només tenim al nostre magatzem elèctric més de 150 mil referències de material, sinó un equip d’enginyers amb àmplia experiència que us assessora i us ofereix una ràpida resposta.

Alguns dels productes disponibles al nostre magatzem elèctric són testers elèctrics, quadres i motors elèctrics, interruptors diferencials, quadres elèctrics, controllers, detectors, cèl·lules fotoelèctriques, variadors i interruptors automàtics. A Mapel cobrim totes les categories de material elèctric que els nostres clients necessiten.

Sent el punt d’unió entre la tecnologia i la indústria, el magatzem elèctric de Mapel treballa amb les marques capdavanteres per satisfer les necessitats del sector: Philips, Schneider Electric, Simon, Top Cable i BJC són només algunes de les més de 400 marques amb les que treballem.

Treballem amb més de 400 marques

Com a punt d’unió entre la tecnologia i la indústria, el magatzem elèctric de Mapel treballa amb les marques capdavanteres per satisfer les necessitats del sector: Philips

 • Sylvania

 • Legrand

 • Famatel

Contacti’ns sense compromís per a més informació sobre els productes i marques que trobareu al nostre magatzem elèctric.

Altres sectors

 • Fabricants de maquinària

  Representem un referent com a especialistes tècnics. Un partner amb qui comptar tant en producte com en servei.

 • Quadristes

  Garantim un servei d'assessorament i suport als nostres clients a través de professionals tècnics que estan al dia de les normatives de quadres elèctrics, equips i materials, aportant tranquil·litat i seguretat.

 • Manteniments indústria

  Ens caracteritzem per oferir un servei totalment orientat al client, en el qual la proximitat i el suport són els pilars clau. El nostre equip i material està sempre actualitzat en formació i innovació.

 • Enginyeria

  Des de Mapel oferim assessorament, suport, revisió de dissenys i validació. En definitiva, tot el que el client necessita per a assegurar-se que el seu projecte serà un èxit. Som coneixedors de la importància de la productivitat que requereixen les instal·lacions, és per això que estem a l'avantguarda pel que fa a la innovació.

 • Gran i mitjà instal·lador

  Oferim els millors materials d'instal·lació, il·luminació i automatització perquè el gran i mitjà instal·lador puguin, al seu torn, donar el millor servei a empreses del sector industrial i a empreses promotores.

 • Petit instal·lador

  El petit instal·lador té al seu abast la botiga de material elèctric en el magatzem on pot trobar les referències necessàries per a dur a terme els seus projectes. Comptem amb referències alternatives perquè el nostre client sempre compti amb més opcions.