Mapel & LAPP

LAPP
Connectant el món de manera fiable

LAPP és líder mundial en el camp de la tecnologia de cable i connexió, i subministra des de cables, connectors i accessoris fins a solucions de connexió totalment integrades. Els productes LAPP són fonamentals en una varietat d’indústries, incloses la maquinària industrial, robòtica, alimentació i beguda, energies alternatives, entre d’altres.

Innovació i qualitat. Per LAPP, generar innovacions significa entendre al client, ubicar-lo al centre dels seus serveis i trobar constantment noves i millors solucions pels seus requisits. LAPP es distingeix per la rigorositat en els seus estàndards de qualitat, que aconsegueix gràcies als centres d’assaig i laboratoris especialitzats més moderns del món. Allà es realitzen inspeccions integrals i se supervisen de manera permanent els paràmetres elèctrics i mecànics de les solucions que ofereixen.

Atenció centrada en el client. LAPP efectua entregues a tots els racons del món, amb la majoria dels productes llestos per a ser entregats ràpidament. Per garantir això, MAPEL suma els seus coneixements sobre la marca i les necessitats de la indústria per proveïr als professionals amb l’ampli catàleg de productes de LAPP. Gràcies a aquest coneixement LAPP ha concedit a MAPEL la categoria d’Strategic Partner.

Marques LAPP

 • Cables d'alimentació i control: ÖLFLEX®

  Cables d'alimentació i control: ÖLFLEX®

 • Sistemes de transmissió de dades Ethernet: ETHERLINE®

  Sistemes de transmissió de dades Ethernet: ETHERLINE®

 • Sistemes de transmissió de dades: UNITRONIC®

  Sistemes de transmissió de dades: UNITRONIC®

 • Sistemes de transmissió òptics: HITRONIC®

  Sistemes de transmissió òptics: HITRONIC®

 • Connectors industrials: EPIC®

  Connectors industrials: EPIC®

 • Premsaestopes: SKINTOP®

  Premsaestopes: SKINTOP®

 • Sistemes de protecció i guiat de cables: SILVYN®

  Sistemes de protecció i guiat de cables: SILVYN®

 • Sistemes identificadors: FLEXIMARK®

  Sistemes identificadors: FLEXIMARK®

Fem que l'important funcioni

Sinònim de qualitat, servei al client i un profund coneixement de les indústries i aplicacions en les quals s'utilitzen els productes LAPP.

Subministrem des de cables, connectors i accessoris fins a solucions de connexió totalment integrades. De la mà de MAPEL oferim els millors productes i solucions que es troben en una impressionant quantitat d’equips o instal·lacions.