Components elèctrics Figueres

Mapel, el proveïdor de referència de components elèctrics a Figueres

A Mapel ens avalen més de 25 anys d’experiència com a proveïdor de referència de components elèctrics de primera qualitat a Figueres. Des del 1995, Mapel subministra components elèctrics als nostres clients: quadristes elèctrics, tot tipus d’instal·ladors (grans, mitjans i petits), fabricants de maquinària i enginyers de Figueres.

No només som un proveïdor pels nostres clients, estem orientats al client. Som un partner amb què els nostres clients poden comptar i recolzar-se sigui quina sigui la fase en què es troba el seu projecte elèctric. A Mapel som a més consultors i assessorem sobre components elèctrics els sectors industrial, terciari i residencial de Figueres.

Amb les nostres més de 150.000 referències de components elèctrics, agilitzarà el desenvolupament dels seus projectes elèctrics i tindrà la confiança i la tranquil·litat que les seves necessitats són resoltes en tot moment. Alguns dels components elèctrics que posem a la disposició dels nostres clients són cables elèctrics, circuits elèctrics, bateries, motors i interruptors. A Mapel cobrim totes les categories de components elèctrics que necessiteu.

Més de 400 marques de components elèctrics

Les marques de components elèctrics que us oferim i el fet que el client està al centre del nostre negoci ens converteixen en un referent del sector a Figueres.

 • Phoenix contact

 • datasensing

 • wieland

Obtingueu més informació aquí sense compromís sobre els components elèctrics que posem a la vostra disposició.

Altres sectors

 • Fabricants de maquinària

  Representem un referent com a especialistes tècnics. Un partner amb qui comptar tant en producte com en servei.

 • Quadristes

  Garantim un servei d'assessorament i suport als nostres clients a través de professionals tècnics que estan al dia de les normatives de quadres elèctrics, equips i materials, aportant tranquil·litat i seguretat.

 • Manteniments indústria

  Ens caracteritzem per oferir un servei totalment orientat al client, en el qual la proximitat i el suport són els pilars clau. El nostre equip i material està sempre actualitzat en formació i innovació.

 • Enginyeria

  Des de Mapel oferim assessorament, suport, revisió de dissenys i validació. En definitiva, tot el que el client necessita per a assegurar-se que el seu projecte serà un èxit. Som coneixedors de la importància de la productivitat que requereixen les instal·lacions, és per això que estem a l'avantguarda pel que fa a la innovació.

 • Gran i mitjà instal·lador

  Oferim els millors materials d'instal·lació, il·luminació i automatització perquè el gran i mitjà instal·lador puguin, al seu torn, donar el millor servei a empreses del sector industrial i a empreses promotores.

 • Petit instal·lador

  El petit instal·lador té al seu abast la botiga de material elèctric en el magatzem on pot trobar les referències necessàries per a dur a terme els seus projectes. Comptem amb referències alternatives perquè el nostre client sempre compti amb més opcions.