Automatisme industrial Girona

Consultoria i distribució de material d'automatisme industrial a Girona

A Mapel tenim una llarga trajectòria a l’automatisme industrial d’última generació. El coneixement en automatisme industrial acumulat al llarg dels anys per al control i la monotorització de processos i l’automatització d’aparells ens converteixen en un dels líders en automatisme de Girona.

A més, el nostre servei de consultoria fa de Mapel el partner en automatisme industrial amb què pot confiar. Dissenyem el vostre procés d’automatització i us assessorem sobre els robots col·laboratius que millor s’adapten a les vostres necessitats, independentment del vostre sector industrial, perfil de negoci i mida.

Amb els robots col·laboratius que Mapel us ofereix millorarà la seva producció i eficiència. Les solucions d’automatisme industrial disponibles a Mapel són versàtils, fàcils de programar i integrar amb altres equips i, el més important, permeten que robots i persones treballin conjuntament i eficientment.

Marques líder en automatisme industrial

Com a punt d’unió entre la tecnologia i la indústria, Mapel treballa amb les marques més prestigioses en automatisme industrial per satisfer les necessitats del sector:

 • Weg

 • schmersal

 • yaskawa

Contacti’ns per a més informació sobre els serveis per a l’automatisme industrial que Mapel posa a la vostra disposició.

Altres sectors

 • Fabricants de maquinària

  Representem un referent com a especialistes tècnics. Un partner amb qui comptar tant en producte com en servei.

 • Quadristes

  Garantim un servei d'assessorament i suport als nostres clients a través de professionals tècnics que estan al dia de les normatives de quadres elèctrics, equips i materials, aportant tranquil·litat i seguretat.

 • Manteniments indústria

  Ens caracteritzem per oferir un servei totalment orientat al client, en el qual la proximitat i el suport són els pilars clau. El nostre equip i material està sempre actualitzat en formació i innovació.

 • Enginyeria

  Des de Mapel oferim assessorament, suport, revisió de dissenys i validació. En definitiva, tot el que el client necessita per a assegurar-se que el seu projecte serà un èxit. Som coneixedors de la importància de la productivitat que requereixen les instal·lacions, és per això que estem a l'avantguarda pel que fa a la innovació.

 • Gran i mitjà instal·lador

  Oferim els millors materials d'instal·lació, il·luminació i automatització perquè el gran i mitjà instal·lador puguin, al seu torn, donar el millor servei a empreses del sector industrial i a empreses promotores.

 • Petit instal·lador

  El petit instal·lador té al seu abast la botiga de material elèctric en el magatzem on pot trobar les referències necessàries per a dur a terme els seus projectes. Comptem amb referències alternatives perquè el nostre client sempre compti amb més opcions.