Assessorament Tècnic i Projectes d’Il·luminació

Realitzem estudis i projectes d’il·luminació de tot tipus, tant per àmbits domèstics, restauració i comerç o per al sector industrial i instal·lacións d’us públic. Proveïm de solucions per a cada cas, on fem un estudi previ i el client pot veure sobre el plànol amb tecnologia de renderització i 3D la instal·lació final. Fem projectes a mida i dissenys personalitzats.

Vivendes Particulars

Subministrament i desenvolupament de projectes d’il·luminació per a habitatges. Realitzem els plànols a partir de software i tecnologia dissenyats exclusivament per a la simulació del projecte, així el client pot veure com pot quedar desenvolupat i implantat. Il·luminació tant d’interior com d’exterior, decorativa i funcional.

Obra Pública

Projectes d’il·luminació per a obra pública i espais d’us general. Disposem de les últimes tecnologies en matèria d’enllumenat de grans prestacions, d’eficiència energètica i durabilitat.

Oficines

Il·luminació especialment dissenyada per a oficina i llocs de treball tenint en compte les últimes tendències en eficiència energètica fet que ajuda a conseguir un consum moderat d’energia i crear unes condicions de treball idònies en matèria d’il·luminació de les arees de treball.

Sector Industrial

Il·luminació d’alt rendiment i durabilitat, trobant l’equilibri necessari per a la indústria entre productivitat, seguretat i eficiència energètica. Projectes per a naus industrials, magatzems, instal·lacions de cadenes de producció i exteriors.

Pavellons i Sales d’Actes

Pavellons, sales d’actes, auditoris i tot tipus d’espais per al públic general. Eficiència energètica i rendiment són les variables més importants i crítiques a l’hora de dissenyar un projecte per a un espai d’aquest tipus així com les indicacions i senyalètica lluminosa en matèria de seguretat i lluminària d’emergència.

Restauració i Comerç

Projectes d’il·luminació per a la creació d’ambients d’acord amb el local i la seva decoració, tant per restauració com per a qualsevol tipus de local comercial. L’eficiència energètica i la durabilitat son punts claus per a aquests tipus de projectes. Realitzem tot el projecte de principi a fi.

Retail i Distribució

Distribució i venda de tot tipus de solucions d’il·luminació, tant domèstica, com industrial o professional. Disposem d’un amplíssim conjunt de catàlegs de les primeres marques del sector i us acompanyem en la presa de decisions. Intenten proposar als nostres clients diverses solucions per a un mateix projecte fins trobar la idònia per al mateix. Disposem d’un gran estock i també treballem sobre comanda. Soliciteu-nos preus i més informació.

Dissenys a mida

Realitzem dissenys a mida per als nostres clients i ofertem diferents qualitats d’acabats per a cadascun d’aquests. A part del ampli catàleg de diferents fabricants, encarreguem la fabricació de projectes personalitzats. Soliciteu informació sense cap compromís.

Distribuïm marques de primera linea i tenim contacte directe amb els principals fabricants per a cada sector

A MAPEL tenim una llarga experiència en projectes d’il·luminació de tot tipus. Ens acompanyen les empreses líders del sector.

Enllumenat Públic, Urbà i Vial

 

Il·luminació tècnica

 

Il·luminació decorativa exterior

 

Il·luminació decorativa interior

 

Il·luminació industrial

 

Enllumenat d’emergència

 

Fonts, llums i equips