Assessorament Tècnic i Projectes d’Il·luminació

Realitzem estudis i projectes d’il·luminació de tot tipus, tant per àmbits domèstics, restauració i comerç, com per al sector industrial i instal·lacions d’us públic. Proveïm de solucions per cada cas, on fem un estudi previ en el que el client pot veure sobre plànol amb tecnologia de simulació 3D la instal·lació final proposant primeres marques. Fem projectes a mida i dissenys personalitzats.

Cases i edificis plurifamiliars

Projectes d’il·luminació a habitatges, en els interiors i exteriors, amb producte decoratiu i funcional. Realitzem els plànols amb l’ajuda d’aplicacions de software dissenyades exclusivament per a la simulació de projectes.

Restauració i Comerç

Projectes d’il·luminació per a la creació d’ambients d’acord amb el local i la seva decoració, tant en restauració com en qualsevol tipus de local comercial. L’eficiència energètica i el disseny són punts clau per aquests tipus de projectes. Proposem i assessorem tot el projecte, de principi a final.

Oficines i locals

Il·luminació especialment dissenyada per llocs de treball tenint en compte les últimes tendències en eficiència energetica, fet que ajuda a aconseguir a reduir el consum energètic i crear un ambient harmònic juntament amb unes condicions de confort visual idònies en les àrees de treball.

Arquitectes i decoradors

Assessorem i proposem diferents alternatives per un mateix projecte per concloure amb la millor opció. Els treballem conjuntament amb professionals. Sempre buscant l’equilibri entre el disseny i la economia.

Sector Industrial

Il·luminació d’alt rendiment i durabilitat, trobant l’equilibri necessari per a la indústria entre seguretat i eficiència energètica. Projectes per a naus industrials, magatzems, instal·lacions de cadenes de producció i exteriors.

Obra Pública, Pavellons i Sales d’Actes

Pavellons, sales d’actes, auditoris, enllumenats exteriors i tot tipus d’espais per al públic general. Eficiència energètica combinat amb el disseny són les variables més importants i crítiques a l’hora de projectar un espai d’aquest tipus, així com les indicacions i senyals lluminoses en matèria de seguretat i lluminària d’emergència.

Jardins i Exteriors

Projectem conjuntament amb els professionals del sector de la jardineria, per unir coneixement, creant espais i escenes, per oferir el resultat que s’adapti millor a les idees/necessitats dels clients, i evitar la contaminació lumínica dels espais exteriors.

Distribuïm marques de primera linea i tenim contacte directe amb els principals fabricants per a cada sector

A MAPEL tenim una llarga experiència en projectes d’il·luminació de tot tipus. Ens acompanyen les empreses líders del sector.

Enllumenat Públic, Urbà i Vial

 

Il·luminació tècnica

 

Il·luminació decorativa exterior

 

Il·luminació decorativa interior

 

Il·luminació industrial

 

Enllumenat d’emergència

 

Fonts, llums i equips