Direcció Tècnica

Direcció tècnica i supervisió de projectes d’armaris de distribució i control.

Disseny de Projectes

Disseny de projectes d’automatització d’aplicacions industrials, aplicant la robòtica

Consulting d’Aplicacions

Entorns industrials de producció, procés, maquinària i automatització

Assessorament de Projectes d’Enginyeria i Aplicacions Industrials

Realitzem el subministrament de components per a aplicacions industrials i l’acompanyament i assessorament tècnic durant tot el procés d’implantació. Tenim una àmplia experiència en sectors diversos com indústria alimentària, packaging, manteniments industrials, quadristes, usuaris finals, entre d’altres.

Fabricants de Maquinària

Subministrem components electrònics i automatismes per la implantació d’aplicacions i processos industrials d’alt rendiment. Facilitem suport, consulting i acompanyament durant el procés de desenvolupament i implantació.

Manteniment i Usuaris finals

Disposem d’un ampli estoc de components i consumibles utilitzats per aplicacions industrials i sistemes de producció automatitzats. Donem suport a usuaris finals i assessorem en la modificació i actualització dels processos i aplicacions.

Enginyeries i Integradors

Disposem d’un departament propi de Consulting dedicat a enginyeries i integradors per al desenvolupament i implantació de processos i solucions industrials donant un servei eficaç i qualificat als seus clients.

Quadristes Elèctrics

Dissenyem i fem el seguiment de muntatge de quadres elèctrics de distribució i control, necessaris per la posada en marxa d’instal·lacions i processos industrials, tant del sector terciari com en la indústria, subministrant components de les primeres marques del sector.

Col·laboració amb Centres de Formació

Col·laborem de forma activa amb centres de formació, donant a conéixer i presentant les últimes tecnologies i tendències del sector en matèria d’aplicacions i processos industrials.

Som distribuidors autoritzats i disposem del personal tècnic qualificat per donar tot tipus de suport i suministrar components per a tot tipus d’aplicacions

Marques de reconeguda reputació com Omron entre d’altres estan en constant comunicació directe amb nosaltres per a facilitar la implantació de tot tipus de processos i aplicacions.