Direcció Tècnica

Direcció tècnica i supervisió de projectes d’armaris de distribució i control.

Disseny de Projectes

Disseny de projectes d’automatització d’aplicacions industrials.

Consulting d’Aplicacions

Entorns industrials de producció, procés, maquinària i automatització

Assessorament de Projectes d’Enginyeria i Aplicacions Industrials

Realitzem el subministrament de components per a aplicacions industrials i l’acompanyament tècnic i assessorament durant tot el procés d’implantació. Tenim una àmplia experiència en sectors diversos com indústria alimentària, packaging, manteniments i usuaris finals, quadristes entre d’altres.

Fabricants de Maquinària

Suministrament de components electronics i automatismes per a fabricants de màquinaria per a la implantació d’aplicacions i processos industrials d’alt rendiment de les principals marques del sector, amb el suport, consulting i acompanyament durant el procés de desenvolupament i implantació dels mateixos.

Manteniment i Usuaris finals

Disposem d’un ampli estoc de components i consumibles utilitzats per aplicacions industrials i sistemes de producció automatitzats. Donem suport a usuaris finals i assessorem en la modificació i actualització dels mateixos processos i aplicacions.

Enginyeries i Integradors

Disposem d’un departament propi de Consulting dedicat a enginyeries i integradors per al desenvolupament i implantació de processos i solucions industrials per donar un servei eficaç i qualificat als seus clients.

Quadristes Elèctrics

Disseny de quadres elèctrics de distribució i control necessaris per a la posada en marxa d’aplicacions i processos industrials d’alt rendiment i sector terciari. Components subministrats per les primeres marques del sector.

Col·laboració amb Centres de Formació

Col·laborem de forma activa amb centres de formació, donant a conexier i presentant les últimes tecnologies i tendències del sector en matèria d’aplicacions i processos industrials.

Som distribuidors autoritzats i disposem del personal tècnic qualificat per donar tot tipus de suport i suministrar components per a tot tipus d’aplicacions

Marques de reconeguda reputació com Omron entre d’altres estan en constant comunicació directe amb nosaltres per a facilitar la implantació de tot tipus de processos i aplicacions.